Меню
Меню

Общи условия

Общи условия на ceramicpark.bg

Внимателно прочетете секцията Общи условия, преди да използвате ceramicpark.bg. При използване на ceramicpark.bg, приемате и се съгласявате с посочените Общи условия.

1. Условия за използване на ceramicpark.bg.

Потребителят е информиран и декларира съгласието си, че част от стоките, публикувани на ceramicpark.bg, могат да бъдат посочени като налични в магазинната мрежа, но да няма наличност от тези стоки и продукти, както и аксесоари към тях при заявяване на поръчка на тези стоки чрез ceramicpark.bg.

Потребителят е информиран и декларира съгласието си, че заявената от него поръчка може да претърпи промени, които служител на ceramicpark.bg може да съобщи на потребителя на предоставения от него e-mail и/или телефон за контакти и/или по друг подходящ начин до получаване на потвърждение за изпращане на потвърдената поръчка.

Изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер. Доставените продукти могат да се различават от тях.

2. Задължения на потребителя при регистриране.

Потребителят се съгласява и декларира, че ще предостави точна и актуална информация при попълване на своите Лични данни. В случай, че Потребителят предостави невярна, неточна, неактуална или непълна информация, ceramicpark.bg има право да закрие и/или изтрие информацията за неговия пощенски адрес и да му откаже достъп до част от или до всички свои услуги. Геотех ООД и ceramicpark.bg не носят отговорност за невярно и/или неточно изпълнена поръчка, извършена във връзка с получена от потребителя информация.

3. Защита на личните данни.

Можете да се запознаете с политиката ни за защита на лични данни, която представлява неизменна част от настоящите Общи условия, тук.

4. Условия за поръчки, доставки, плащания, рекламации и връщания.

Можете да се запознаете с условията ни за поръчки, доставки, плащания, рекламации и връщания, които представляват неизменна част от настоящите Общи условия, тук.

5. Други

Геотех ООД и ceramicpark.bg имат право да променят едностранно всички условия за доставка на предоставяните стоки и каквато и да било друга информация, публикувана на ceramicpark.bg, без предварително уведомление. Геотех ООД и ceramicpark.bg си запазват правото да изпращат съобщения, свързани с нови продукти и услуги, с промоции и/или с промени в условията и начините за доставка на предоставяните стоки и каквато и да било друга информация, публикувана на сайта.

Въпроси, запитвания и консултации могат да бъдат извършвани на посочените в сайта контакти в рамките на работното време.

Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време, без да е необходимо специално уведомяване. Геотех ООД и ceramicpark.bg не носят отговорност, в случай че Потребителите не са се запознали с последващи актуализации на Общи условия на ceramicpark.bg.

При използване ceramicpark.bg, Потребителите се задължават да спазват настоящите Общи условия, както и приложимото за предоставяните на ceramicpark.bg стоки и услуги законодателство на Република България, включително и международното законодателство.

С ПОСЕЩЕНИЕ НА САЙТА ceramicpark.bg, НАТИСКАНЕ (КЛИКВАНЕ) НА ВСЕКИ ЕДИН ОБЕКТ, ЛИНК ИЛИ БУТОН НА САЙТА НА ceramicpark.bg, ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ УСЛУГИТЕ НА ceramicpark.bg, КАКТО И С НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ И СЕ СЧИТА, ЧЕ Е ЗАПОЗНАТ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА. ПРИ ВЪЗНИКВАНЕ НА СПОРОВЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБРЪЩАТЕ И КЪМ КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ www.kzp.bg ИЛИ НА ТЕЛЕФОН 0700 111 22.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки